Σχετικά με εμάς

Η εταιρία Μεταχειρισμένα Εργαλεία Γρηγοριάδου ιδρύθηκε το 1987 με έδρα το Κιλκίς με σκοπό την επισκευή, την συντήρηση και την εμπορία μεταχειρισμένων και καινούριων εργαλείων εισαγωγής από την Γερμανία επώνυμων εταιριών, συγκεκριμένα: DewaltEluB&DBoschMakitaMetaboAEGMilwaukee κ.α.
Όλα αυτά τα χρόνια στον κλάδο έχει επέλθει η απαιτούμενη εμπειρία και γνώση πάνω στο είδος με αποτέλεσμα την αποτελεσματικότερη και βέλτιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Φιλοσοφία

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που αποτελούν τα κορυφαία ονόματα του χώρου, γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων που εμπορευόμαστε, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουμε οι τιμές μας να είναι οι ανταγωνιστικότερες της αγοράς. Ακόμα, στο service των προϊόντων μας χρησιμοποιούνται πάντοτε γνήσια ανταλλακτικά της εκάστοτε εταιρίας.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας θα βρείτε μια γκάμα από εργαλεία χειρός για όλες τις δουλειές, για επαγγελματική και οικιακή χρήση, διαθέτουμε επίσης γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα επώνυμα ηλεκτρικά εργαλεία σε ασυναγώνιστες τιμές, ρωτήστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Service

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση και την συντήρηση των εργαλείων σας. Είτε προσκομίζοντας το εργαλείο στο κατάστημά μας είτε αποστέλοντάς το σε εμάς με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Η διάγνωση της βλάβης είναι δωρεάν!!

Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

 

X