Μεταχειρισμένα Εργαλεία

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πληθώρα επιλογών από μεταχειρισμένα εργαλεία. Τα οποία βρίσκονται στην ανάλογη κατηγορία. Σε κάθε μεταχειρισμένο προϊόν υπάρχει και η σχετική επισήμανση.

  • Τι εννοούμε με τον όρο μεταχειρισμένα εργαλεία;

Με τον όρο αυτό ονομάζουμε τα εργαλεία εισαγωγής από την Γερμανία τα οποία προήλθαν από στοκ ή είναι εργαλεία ανακατασκευής από ελαφριάς μορφής βλάβη και επισκευασμένα πάντοτε με γνήσια ανταλλακτικά. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι πλήρως ελεγμένα και απολύτως λειτουργικά χωρίς κανένα ελάττωμα. Η λειτουργικότητα τους είναι ίδια με τα αντίστοιχα καινούρια εργαλεία, διαφέρουν μόνο στα παρελκόμενα και στην εξωτερική εμφάνιση, δηλαδή δεν συνοδεύονται από την κασετίνα τους και το περίβλημά τους εμφανίζεται ταλαιπωρημένο (π.χ ελαφριές γρατσουνιές).

  • ΕΓΓΥΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΆ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία  εγγυάται την σωστή λειτουργία των εργαλείων και αποτέλεσμα αυτού η διατήρηση άριστων πελατειακών σχέσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Όλα τα εργαλεία συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας!!

  • Σχέση απόδοσης-τιμής

Κάνοντας μια έρευνα αγοράς θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές των μεταχειρισμένων προϊόντων κυμαίνονται από 20% εώς  και 60% φθηνότερα από τα αντίστοιχα καινούρια.

 

 

X